Forum and Costume Controls

   FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups  medals.php?sid=5eeca0c60ba92a33b42e7ff9d3114dabMedals   RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in

       
REMINDER: Do not change your e-mail address yourself. Please read this first for why.

Rebel Reads October 16th, 2021

 
Post new topic   Reply to topic    Rebel Legion Forum Index -> Rebel Bases Europe -> Phoenix Base
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kwinchell (Katherine Winchell)
Legion Council
Legion Council


Joined: 09 Oct 2012
Posts: 889
Location: Southern California
Medals: 2 (View more...)
Gold Star (Amount: 2)

PostPosted: Wed Aug 25, 2021 11:05 pm    Post subject: Rebel Reads October 16th, 2021 Reply with quote

Main post with all translations can be found here:
http://www.forum.rebellegion.com/forum/viewtopic.php?t=118134

______________________________________________________________________________________


Nederlands


Beste Rebel Legioen leden,
Hierbij een aantal details meer voor de Rebel Reads 2021

De Rebel Lezing – is een Webathon en een viering voor alle boeken en comics van beide Legends en Disney tijdperk. Het wordt samen met een groot inititatief gepresenteerd door Lucasfilm gehouden in oktober. Het evenement bestaat voornamelijk uit interviews met auteurs, artiesten en andere uitgenodigden in verband met Star Wars en video inhoud van onze leden met afwisselend interviews.

Wanneer
Het evenement neemt plaats op zaterdag, 16 oktober voor America / Europa (zondag 17 oktober voor Azie en de Eilanden in de Pacific) en duurt ongeveer 12 uur. Dit is het tijdschema van het evenement voor de belangrijke tijdzones in de wereld:
• Zaterdag 16 oktober van 09:00 tot 21:00 (USA Pacific Time)
• Zaterdag 16 oktober, van ’s middags tot midernacht (West kust USA)
• Zaterdag 16 oktober van 13:00 tot zondag 01:00 voor Argentinië en Brazil
• Zaterdag 16 oktober van 18:00 tot zondag 06:00 standdard europese tijd
• Zondag 17 oktober avn middernacht tot middag Filipijnen / Perth / Taiwan / Hong Kong
• Zondag 17 oktober van 02:00 tot 14:00 Guam / Sydney / Melbourne
We hebben al het mogelijke gedaan om alle delen van de wereld waar we basissen en outposts hebben, uren te geven waarin de leden wakker zijn en leden inhoud kunnen geven in de regionen waarvan ze afkomstig zijn.
Zoals in de vorige webathons van de Rebel Legion, is het idee om ondertittels te hebben bij de meerderheid van videos om onze leden met auditieve problemen en/of studenten engels te helpen. We plannen ook opnieuw een sectie te hebben in het spaans. Stuur ons een email naar RebelReadsRL@gmail.com als je interesse hebt om mee te helpen in de ondertitelling.

Waar
Op dit ogenblik is het idee om uit te zenden via de Facebook en Youtube van de Rebel Legion. Het is mogelijk dat ook de populaire site Twitch wordt aangebracht.
De basissen, outpost, destacamenten en de individuele leden kunnen ons helpen om meer publiek te verkrijgen door de uitzendingen te herzenden via hun eigen rekeningen, een keer we live uitzenden!

Het liefdadigheids aspect
Dit keer zamelen we fondsen voor Save the Children
https://www.savethechildren.org/us/what-we-do/education/global-education, helpt om meer dan 8 miljoen kinderen, ieder jaar, een opvoeding te laten krijgen. We hebben naar voorbije berzorgheden geluisterd en dit keer gebruiken we een platform waar meer dan enkel kredietkaarten kunnen gebruikt worden.

Ook dagen we iedere Basis en Outpost uit voor een initiatief voor SewPowerfull, https://www.sewpowerful.org/, dat herbruikbare menstruele produkten bezorgt aan scholieren van Zambia, zodat ze in de klassen kunnen blijven, gedurende de hele maand. Meer details over dit privée initiatief in een latere aparte publikatie.
Meer details over de produkten en onze inspanningen om fondsen te verzamelen zullen ook binnenkort gepubliceerd worden.

Doe mee – Stuur videos
Opnieuw doen we een beroep op onze leden om ons video material te bezorgen!
Dit jaar zouden we graag naar een meer dynamische en atraktievere inhoud willen gaan. Alle videos moeten naar RebelReadsRL@gmail.com gestuurd worden via GoogleDrive, WeTransfer, etc. … voor vrijdag 1 oktober.
Alsjeblief, denk eraan dat gelijk welke muziek of ander audiovisueel materiaal dat gebruikt wordt, vrij is van auteursrechten. Ja, zelfs de muziek van Star Wars is verboden. Er bestaan bots die de uitzendingen kontroleren op zoek naar materiaal met auteursrechten en kunnen ons middenin ons evenement stoppen, als ze het ontdekken.

De videos hoeven niet in het engels te zijn, maar als het zo is, stellen we op prijs iedere bijkomende hulp voor het maken van ondertitels.
De voorgestelde videos van meewerkende leden staan open voor andere belangrijke cosplay Star Wars Clubs.
Deze Cubs zijn: Saber Guild, Mandalorian Mercs, Dark Empire, Droid Builders, en het 501st Legioen. Leden van Saber Guild worden extra aangemoedigd om voorstellingsvideos van boeken/comic figuren aan te brengen.

Enkele ideeën voor inhoud zijn de volgende:

• Dramatiseringen in kostuum van boek scenes of beeldboeken.We gaan niet langer enkel boeken lezen in kostuum

• Boek trailers (korte videos die een potentiele lezer naar een bepaald boek brengen, evenals een trailer van een film. Je kan hier meer info en enkele voorbeelden vinden : : https://www.tckpublishing.com /10-grote-boekentrailers-en-waarom-ze-effektief-zijn (enkele boektrailers in de link bevatten sterke taal en andere inhoud die niet geschikt zou kunnen zijn voor bepaalde leeftijden)
• Korte (minder dan 5 minuten) in-kostuum demos van Star Wars Doe-het-zelf boeken (wetenschap, koken, ambachten etc.)

• Snelle demos van je eigen projecten over Star Wars boek/comic figuren (het is te zeggen, mode geinspireerd, wijziging of creatie van actiefiguren / poppen / enz., handleidingen voor beschadigde comics, enz.)

• Boek reviews van 30 seconden, in kostuum over “Waarom ik dit boek/ deze comic figuur graag heb”

• Destacament geleide samenvatting om kostuums van boek/comic figuren te tonen (Als je destacament geen comics/boek kostuums heeft, kan je gelijk welke andere video maken als Destacament)
• Korte tutorialen voor kostuums van boek/comic figuren
• Korte “pass-het-boek” or “pass-de-bibliotheek-pass” samenvatting (korter dan 1 minuut voor Base / Outpost, iets langer is ok voor Destacamenten)
• Korte (minder dan 20 seconden) videos “Bedankt voor het doneren” voor onze fondsen zameling voor Save the Children. Bezoek hun website en zoek iets dat zij doen dat je belangrijk vindt en praat erover.
• Andere zaken die in het tema van alfabetizering of opvoeding passen.

As je graag ideeën wil bespreken met ons, gelieve un mail te zenden naar RebelReadsRL@gmail.com.

Meedoen – Andere
• We zullen een panel heben van leden die aan NASA missies meewerken (of andere niet amerikaanse nationale gelijkaardige missies) Als je vragen hebt over ruimtewetenschap in Star Wars, kan je ze sturen naar RebelReadsRL@gmail.com met als onderwerp “To the attention of NASA panel”. De vragen moeten opgestuurd zijn voor 6 september.

Als je een lid bent dat ook in de ruimtewetenschap werkt en je zou graag tot het panel behoren, stuur ons dan een email naar hetzelfde email adres, zo snel mogelijk.

• We plannen een trivial wedstrijd over comics en boeken van Star Wars! Als je wil meedoen, vul dan het volgende formulier in voor 1 september. We zullen deze antwoorden gebruiken om een handvol leden te selecteren voor de wedstrijd.
https://forms.gle/ju3vqM4LqTdAxRtp8

We zoeken nog altijd vrijwilligers voor de volgende area. Stuur ons een email als je interese hebt om mee te werken naar: RebelReadsRL@gmail.com
• Video bewerking
• Video ondertittels
• Vertalen en/of interviewen in een andere taal (voornamelijk Japans en Spaans!)
• We zoeken ook een klein aantal leden die uiterst passioneel zijn over Star Wars boeken/comics met één of andere vorm van interview of publieke spreek ervaring om Star Wars boeken/comic gasten te interviewen. Geef ons een lijst aan van gasten waarvan je interesse hebt en enkele voorbeeldvragen voor ieder van hun.
______________________________________________________________________________________
Deutsch


Hallo Rebellen,

hier sind einige weitere Details zu Rebel Reads 2021!

Rebel Reads ist ein Webathon, der alle Star-Wars-Bücher und -Comics, sowohl von „Legends” als auch der Disney-Ära, feiert. Er findet in Verbindung mit der größeren Initiative „Star Wars Reads” statt, die von Lucasfilm im Oktober veranstaltet wird. Dieses Event besteht hauptsächlich aus Interviews mit Star-Wars-Autoren, -Künstlern und anderen Gästen, zwischen denen Videoinhalte unserer Mitglieder eingestreut sind.


Wann
Die Veranstaltung findet am Samstag, den 16. Oktober, für Amerika/Europa statt (Sonntag, den 17. Oktober, für Asien und die Pazifikinseln) und wird etwa zwölf Stunden dauern. Hier findest du die Zeiten für das Event in einigen der wichtigsten Zeitzonen der Welt:
• Samstag, 16. Oktober, 9 bis 21 Uhr US-Pacific-Zeit
• Samstag, 16. Oktober, Mittag bis Mitternacht US-Eastern-Zeit
• Samstag, 16. Oktober, 13 Uhr, bis Sonntag, 17. Oktober, 1 Uhr, Argentinien/Brasilien-Zeit
• Samstag, 16. Oktober, 18 Uhr, bis Sonntag, 17. Oktober, 6 Uhr, Mitteleuropäische Zeit
• Sonntag, 17. Oktober, Mitternacht bis Mittag, Zeitzone Philippinen/Perth/Taiwan/Hong Kong
• Sonntag, 17. Oktober, 2 bis 14 Uhr, Zeitzone Guam/Sydney/Melbourne.
Wir haben unser Bestes getan, um allen Teilen der Welt, in denen wir Bases und Outpost haben, einige Stunden zu geben, in denen sie einigermaßen wach sind, und werden Mitglieder-Inhalte zu den Zeiten zeigen, die mit den Regionen übereinstimmen, aus denen sie eingereicht werden.

Wie bei früheren Webathons der Rebel Legion ist geplant, so viele Video-Inhalte wie möglich mit Untertiteln zu versehen, um unseren Mitgliedern, die hörgeschädigt sind und/oder die englische Sprache noch lernen, zu helfen. Wir planen auch, wieder einen spanischsprachigen Abschnitt einzurichten. Bitte schick uns eine E-Mail an RebelReadsRL@gmail.com, wenn du Interesse hast, uns bei der Untertitelung zu helfen.


Wo

Derzeit ist geplant, sowohl auf dem Facebook- als auch auf dem Youtube-Kanal der Rebel Legion zu streamen. Die beliebte Streaming-Website Twitch könnte ebenfalls hinzukommen.
Bases, Outpost, Detachments und einzelne Mitglieder können uns helfen, die Zuschauerzahlen zu erhöhen, indem sie den Videostream auf ihren eigenen Kanälen teilen, sobald wir live gehen!


Wohltätigkeitsaspekt
Dieses Mal werden wir Spenden für „Save the Children” (https://www.savethechildren.org/us/what-we-do/education/global-education) sammeln, die jedes Jahr fast acht Millionen Kindern weltweit zu Schulbildung verhelfen. Wir haben das Anliegen aus der Vergangenheit berücksichtigt, und verwenden dieses Mal eine Plattform, die nicht nur Zahlungen über Kreditkarte annehmen kann!
Wir fordern auch jede Base und jeden Outpost dazu auf, einer an der Nähinitiative für SewPowerful (https://www.sewpowerful.org/) teilzunehmen, die Schulkindern in Sambia wiederverwendbare Menstruationsprodukte zur Verfügung stellt, damit sie den ganzen Monat im Unterricht bleiben können. Weitere Einzelheiten zu unserer speziellen Initiative werden in einem separaten Beitrag veröffentlicht.
Einzelheiten zu den Merch-Runs, die unsere Spendenaktion unterstützen, werden ebenfalls in Kürze bekanntgegeben.


Mitmachen: Videobeiträge

Wir bitten die Mitglieder wieder, uns mit Video-Inhalten zu versorgen! Dieses Jahr möchten wir auf dynamischere und ansprechendere Inhalte umsteigen. Alle Videos sind bis Freitag, den 1. Oktober, über GoogleDrive, WeTransfer usw. an RebelReadsRL@gmail.com zu senden.
Bitte denkt daran, dass von euch verwendete Musik oder andere Audio- und Bildmaterialien lizenzfrei sein müssen! Ja, sogar Star-Wars-Musik ist ein No-Go. Es gibt Bots, die Video-Streaming auf urheberrechtlich geschütztes Material überprüfen und uns mitten in der Veranstaltung abschalten können, wenn sie etwas finden.
Die Videos müssen nicht in englischer Sprache sein, aber wenn sie es nicht sind, würden wir uns über Hilfe bei der Übersetzung zur Erstellung von Untertiteln freuen.
Die vorgeschlagenen Arten von Videos von Mitgliedern stehen auch den anderen großen Star Wars-Kostümclubs offen. Diese Clubs sind: Saber Guild, Mandalorian Mercs, Dark Empire, Droid Builders, und die 501st Legion. Mitglieder der Saber Guild werden besonders dazu aufgerufen, Videos mit Buch-/Comicfiguren einzureichen.

Hier sind ein paar Ideen für Inhalte:
• Schauspielerische Darbietungen im Kostüm von Szenen aus Büchern oder Bilderbüchern. Wir werden keine Videos mehr verwenden, in denen einfach nur im Kostüm aus einem Buch vorgelesen wird.

• Buchtrailer (kurze Videos, die potenzielle Leser dazu anregen sollen, das Buch in die Hand zu nehmen, ähnlich wie ein Trailer für einen Film. Weitere Informationen und einige Beispiele findest du hier: https://www.tckpublishing.com/10-great-book-trailers-and-why-theyre-effective/ (Einige der Buchtrailer unter diesem Link enthalten Kraftausdrücke und andere Inhalte, die möglicherweise nicht für alle Altersgruppen geeignet sind).

• Kurze (weniger als 5 Minuten) Vorführungen im Kostüm aus Star-Wars-Bastelbüchern (Wissenschaft, Kochen, Handwerk usw.)

• Kurze Demos oder Vorführungen eurer eigenen Kunst- und Bastelprojekte, die mit Star-Wars-Buch-/Comicfiguren (z. B. inspirierte Mode, Modifizierung oder Bau von Actionfiguren/Puppen/etc., Bastelarbeiten für beschädigte Comics usw.) zusammenhängen.

• 30-sekündige im Kostüm vorgetragene Buchbesprechungen oder „Warum ich diese/s Buch/Comicfigur besonders mag”.

• Durch das Detachment organisierte Schau von Kostümen von Buch-/Comicfiguren. (Falls dein Detachment keine Buch-/Comic-Kostüme hat, kannst du immer noch einen der anderen Video-Typen machen).

• Kurze Bauanleitungen für Kostüme von Buch-/Comicfiguren.

• Kurze „Pass-the-book”- oder „Pass-the-library-card”- (Buch- oder Büchereiausweis-Weitergabe-) Videos (kürzer als eine Minute für Bases/Outposts, von Detachments kann es auch etwas länger sein).

• Kurze (weniger als 20 Sekunden) „Danke für die Spende”-Videos für die Spendensammlung für „Save the Children”. Schaut vorher auf deren Webseite, um etwas zu finden, was euch wichtig ist, und sprecht dann darüber.
• Alles, was zum Thema Alphabetisierung und Bildung passt.

Falls du eine Idee für einen Beitrag mit dem Organisations-Team besprechen magst, schick eine E-Mail an RebelReadsRL@gmail.com.


Mitmachen: Sonstiges
Wir werden eine Gesprächsrunde mit unseren Mitgliedern veranstalten, die an NASA-Missionen (oder anderen nicht-amerikanischen nationalen Äquivalenten) arbeiten! Wenn du Fragen zur Weltraumwissenschaft in Star Wars hast, kannst du diese an RebelReadsRL@gmail.com mit dem Betreff "Attention NASA Panelists" schicken. Die Fragen müssen bis zum 6. September eingereicht werden.
Falls du ein Mitglied bist, das auch im Bereich der Weltraumwissenschaften tätig ist und an der Gesprächsrunde teilnehmen möchtest, schick uns bitte so bald wie möglich eine E-Mail an die gleiche Adresse.
Wir planen einen Star-Wars Buch- und Comic-Quiz-Wettbewerb! Falls du Interesse hast, an daran teilzunehmen, füll bitte diesen Fragebogen bis zum 1. September aus. Anhand der dortigen Antworten werden wir eine Handvoll Mitglieder für den Wettbewerb auswählen! https://forms.gle/ju3vqM4LqTdAxRtp8

Wir suchen weitere Freiwillige für die nachstehenden Bereiche. Bitte schick uns eine E-Mail an RebelReadsRL@gmail.com, falls du Interesse hast, uns zu helfen bei:
• Videobearbeitung,
• Video-Untertitel,
• Übersetzung und/oder Interviewführung in Sprachen außer Englisch (insbesondere Japanisch und Spanisch!),
• Interviewen von Gästen: Wir suchen Mitglieder, die sowohl eine große Leidenschaft für Star-Wars-Bücher/Comics haben als auch eine gewisse Erfahrung mit Interviews oder öffentlichem Sprechen. Bitte stell uns eine Liste von Gästen mit Bezug zu Büchern/Comics zur Verfügung, an denen du interessiert wärst, und einige Beispielfragen für jeden von ihnen.
______________________________________________________________________________________
français


Bonjour les Rebelles,

Voici quelques détails supplémentaires pour Rebel Reads 2021 !

Rebel Reads est un webathon célébrant tous les livres et bandes dessinées de Star Wars, qu'il s'agisse des légendes ou de l'ère Disney. Il est organisé conjointement avec la grande initiative Star Wars Reads mise en place par Lucasfilm au mois d'octobre. L'événement consiste principalement en des interviews d'auteurs, d'artistes et d'autres invités liés à Star Wars, entrecoupées de vidéos de nos membres.Quand

L'événement aura lieu le samedi 16 octobre pour les Amériques/Europe (le dimanche 17 octobre pour l'Asie et les îles du Pacifique) et durera environ douze heures. Voici les horaires de l'événement dans quelques-uns des principaux fuseaux horaires du monde :

- Samedi 16 octobre 9 h - 21 h, heure du Pacifique (États-Unis)
- Samedi 16 octobre, de midi à minuit (heure de l'Est des États-Unis)
- Samedi 16 octobre 13 h - dimanche 17 octobre 1 h, heure d'Argentine/Brésil
- Samedi 16 octobre 18 h - dimanche 17 octobre 6 h (heure d'Europe centrale)
- Dimanche 17 octobre De minuit à midi Heure des Philippines/Perth/Taiwan/Hong Kong
- Dimanche 17 octobre 2 h - 2 h Guam/Sydney/Melbourne (heure locale)

Nous avons fait de notre mieux pour donner à toutes les parties du monde où nous avons des bases et des avant-postes des heures où ils sont raisonnablement éveillés, et nous montrerons le contenu des membres à des heures qui correspondent aux régions d'où ils sont envoyés.

Comme pour les précédents webathons de la Rebel Legion, nous prévoyons de sous-titrer autant de contenus vidéo que possible pour aider nos membres malentendants et/ou ceux qui apprennent l'anglais. Nous prévoyons également d'avoir à nouveau une section en espagnol. Veuillez nous envoyer un courriel à RebelReadsRL@gmail.com si vous souhaitez participer à nos efforts de sous-titrage.
Nous prévoyons actuellement de diffuser nos émissions sur les comptes Facebook et YouTube de la Rebel Legion. Le site de streaming populaire Twitch pourrait également être ajouté.

Les bases, outposts, détachements et membres individuels peuvent nous aider à augmenter le nombre de spectateurs en partageant le flux vidéo sur vos propres comptes une fois que nous serons en direct !Aspect caritatif
Cette fois, nous allons collecter des fonds pour Save the Children, https://www.savethechildren.org/us/what-we-do/education/global-education, qui aide chaque année près de 8 millions d'enfants dans le monde à recevoir une éducation. Nous avons écouté les préoccupations passées et nous utilisons cette fois une plateforme qui peut accepter des paiements provenant d'autres sources que les cartes de crédit !

Nous lancerons également à chaque base et avant-poste un défi de couture pour SewPowerful, https://www.sewpowerful.org/, qui fournit des produits menstruels réutilisables aux écoliers de Zambie afin qu'ils puissent rester en classe tout le mois. Vous trouverez plus de détails sur notre initiative particulière dans un autre article.

Des détails sur les ventes de produits dérivés soutenant nos efforts de collecte de fonds seront également fournis prochainement.Participez - Soumissions de vidéos

Nous demandons à nouveau aux membres de nous fournir du contenu vidéo ! Cette année, nous souhaitons nous orienter vers un contenu plus dynamique et engageant. Toutes les vidéos doivent être envoyées à RebelReadsRL@gmail.com via GoogleDrive, WeTransfer, etc. le vendredi 1er octobre.

N'oubliez pas que toute musique ou autre matériel audio ou visuel que vous utilisez doit être libre de droits ! Oui, même la musique de Star Wars n'est pas autorisée. Il existe des robots qui vérifient la présence de matériel protégé par des droits d'auteur dans les vidéos diffusées en continu et qui peuvent nous arrêter au milieu de l'événement s'ils en trouvent.

Les vidéos ne doivent pas nécessairement être en anglais, mais si elles ne le sont pas, nous apprécierions une aide pour la traduction et la création de sous-titres.

Les types de vidéos suggérés pour la participation des membres sont également ouverts aux autres grands clubs de costumes Star Wars. Ces clubs sont : Saber Guild, Mandalorian Mercs, Dark Empire, Droid Builders, et la 501st Legion. Les membres de la Saber Guild sont particulièrement encouragés à soumettre des vidéos de performance mettant en scène des personnages de livres ou de bandes dessinées.

Voici quelques idées de contenu :

- Dramatisations en costumes de scènes de livres ou de livres d'images. Nous n'utiliserons plus de vidéos de simples lectures costumées d'un livre.

- Les bandes-annonces de livres (de courtes vidéos qui donnent envie au lecteur potentiel d'acheter le livre, un peu comme le fait une bande-annonce pour un film). Vous trouverez plus d'informations et quelques exemples à l'adresse suivante : https://www.tckpublishing.com/10-great-book-trailers-and-why-theyre-effective/ (certaines des bandes-annonces du lien contiennent un langage fort et d'autres contenus qui peuvent ne pas convenir à tous les âges).

- De courtes démonstrations (moins de 5 minutes) en costume des livres de bricolage Star Wars (science, cuisine, artisanat, etc.).

- Démonstrations ou présentations rapides de vos propres projets d'art et d'artisanat impliquant des personnages de livres ou de bandes dessinées Star Wars (par exemple, mode inspirée, modification ou création de figurines, poupées, etc.)

- Des critiques de livres de 30 secondes en costume ou "pourquoi j'aime ce livre/personnage de BD".

- Compilation dirigée par le détachement montrant les costumes des personnages de livres/bandes dessinées. (Si votre détachement n'a pas de costumes de personnages de livres/bandes dessinées, vous pouvez toujours réaliser tout autre type de vidéo en tant que détachement).

- De courts tutoriels sur les costumes de personnages de livres et de bandes dessinées.

- De courtes compilations de "passes le livre" ou de "passes la carte de bibliothèque" (moins d'une minute pour les bases et les postes avancés, un peu plus pour les détachements).

- De courtes vidéos (moins de 20 secondes) "Merci pour votre don" pour notre collecte de fonds pour Save The Children. Consultez leur site Web pour trouver quelque chose qu'ils font qui est important pour vous et parlez-en.

- Tout autre sujet en rapport avec le thème de l'alphabétisation et de l'éducation.

Si vous souhaitez discuter d'une idée de soumission avec nous, veuillez envoyer un e-mail à l'équipe à l'adresse RebelReadsRL@gmail.com .Participez - Autre

- Nous organiserons un panel de nos membres qui travaillent sur des missions de la NASA (ou d'autres équivalents nationaux non américains) ! Si vous avez des questions sur la science spatiale de quelque chose dans Star Wars, vous pouvez les soumettre à RebelReadsRL@gmail.com avec pour objet "Attention NASA Panelists" Les questions doivent être soumises avant le 6 septembre.

Si vous êtes un membre qui travaille également dans le domaine des sciences spatiales et que vous souhaitez participer au panel, veuillez nous envoyer un courriel à la même adresse dès que possible.

- Nous prévoyons un concours de questions sur les livres et les bandes dessinées de la Guerre des étoiles ! Si vous souhaitez participer au concours, veuillez remplir ce questionnaire avant le 1er septembre. Nous utiliserons ces réponses pour sélectionner une poignée de membres pour le concours ! https://forms.gle/ju3vqM4LqTdAxRtp8


Nous recherchons des bénévoles supplémentaires pour les domaines suivants. Veuillez nous envoyer un courriel à RebelReadsRL@gmail.com si vous êtes intéressé à nous aider :

- Montage vidéo

- Sous-titrage de vidéos (sous-titres)

- Traduction et/ou interview dans une autre langue (en particulier le japonais et l'espagnol !)

- Interviewer des invités - nous recherchons des membres qui sont à la fois extrêmement passionnés par les livres/bandes dessinées Star Wars et qui ont une certaine expérience des interviews ou de la prise de parole en public. Veuillez fournir une liste d'invités liés aux livres/bandes dessinées qui vous intéressent, ainsi que des exemples de questions pour chacun d'entre eux.

______________________________________________________________________________________
English
Hello Rebels,

Here are some more details for Rebel Reads 2021!

Rebel Reads is a webathon celebrating all of the Star Wars books and comics, of both Legends and Disney era alike. It is done in conjunction with the larger Star Wars Reads initiative put on by Lucasfilm in the month of October. The event consists mainly of interviews with Star Wars authors, artists, and other related guests with video content from our members interspersed between the interviews.When

The event will take place on Saturday, October 16th for the Americas/Europe (Sunday, October 17th for Asia and Pacific Islands) and will run for approximately twelve hours. Here are the event's times in a few of the main time zones around the world:

• Saturday, October 16th 9 AM - 9 PM Pacific US Time
• Saturday, October 16th, Noon - Midnight Eastern US Time
• Saturday, October 16th 1 PM - Sunday, October 17th 1 AM Argentina/Brazil Time
• Saturday, October 16th 6 PM - Sunday, October 17th 6 AM Central European Standard Time
• Sunday, October 17th Midnight to Noon Philippines/Perth/Taiwan/Hong Kong Time
• Sunday, October 17th 2 AM - 2 PM Guam/Sydney/Melbourne Time

We tried our best to give all parts of the world where we have Bases and Outposts some hours where they would be reasonably awake, and will be showing member content at times that align with the regions they are submitted from.

As with past Rebel Legion webathons, the plan is to have subtitles on as much video content as we can to aid our members who are hard of hearing and/or English language learners. We also plan to have a Spanish language section again. Please email us at RebelReadsRL@gmail.com if you are interested in helping with our subtitling efforts.Where
The plan currently is to stream to both The Rebel Legion's Facebook and YouTube accounts. The popular streaming site, Twitch might also be added.

Bases, Outposts, Detachments, and individual members can help us boost viewership by sharing the video stream to your own accounts once we go live!Charity Aspect
This time we will be fundraising for Save the Children, https://www.savethechildren.org/us/what-we-do/education/global-education which assists nearly 8 million children globally each year in receiving an education. We listened to past concerns, and are using a platform this time that can take payments from more than just credit cards!

We’ll also be challenging each Base and Outpost to a sewing initiative for SewPowerful, https://www.sewpowerful.org/ which provides reusable menstrual products to schoolchildren in Zambia so that they can remain in class the entire month. More details on our particular initiative will be coming in a separate post.

Details on merch runs supporting our fundraising efforts are forthcoming as well.Get Involved - Video Submissions

We are again asking membership to provide us with video content! This year we would like to shift to more dynamic and engaging content. All videos are due to RebelReadsRL@gmail.com via GoogleDrive, WeTransfer, etc. on Friday, October 1st.

Please remember that any music or other audio and visuals you use must be royalty free! Yes, even Star Wars music is a no-go. There are bots that check video streaming for copyrighted material and can shut us down mid-event if they find it.

Videos do not have to be in English, but if they are not, we would appreciate some help with a translation for creating subtitles.

The suggested types of member participation videos are open to the other major Star Wars costume clubs as well. These clubs are: Saber Guild, Mandalorian Mercs, Dark Empire, Droid Builders, and the 501st Legion. Saber Guild members are especially encouraged to submit performance videos featuring book/comic characters.Here are some content ideas:

• Dramatizations in-costume of book scenes or picture books. We will no longer be using simple reading a book in costume videos.

• Book trailers (short videos that tease at or otherwise draw a potential reader into picking up the book, much like a movie trailer does for a movie. You can find more information and some examples here: https://www.tckpublishing.com/10-great-book-trailers-and-why-theyre-effective/ (some of the book trailers at the link contain strong language and other content that may not be appropriate for all ages)

• Short (less than 5 minutes) in-costume demos from Star Wars Do-It-Yourself books (science, cooking, crafts etc.)

• Quick demos or show offs of your own art and craft projects involving Star Wars book/comic characters (i.e. inspired fashion, modification or creation of action figures/dolls/etc., crafts for damaged comics, etc.).

• In-costume 30 second book reviews or "why I love this book/comic character"

• Detachment-led compilation showing off book/comic character costumes. (If your Detachment doesn’t have book/comic costumes, you can still do any other type of video as a Detachment!)

• Short tutorials for book/comic character costumes

• Short “pass-the-book” or “pass-the-library-card” compilations (less than a minute for Bases/Outposts, a bit longer is fine for Detachments)

• Short (less than 20 seconds) “Thank you for donating” videos for our fundraiser for Save The Children. Check out their website to find something they do that is important to you and speak about it.

• Anything else that fits the theme of literacy and education.

If you would like to discuss a submission idea with us please send the team an email at RebelReadsRL@gmail.com .Get Involved - Other

• We will be having a panel of our members who work on NASA (or other non-US national equivalent) missions! If you have questions about the space science of something in Star Wars, you can submit them to RebelReadsRL@gmail.com with the subject line “Attention NASA Panelists” Questions are due by September 6th.

If you are a member who also works in the field of space sciences and want to join in on the panel, please email us at the same address as soon as possible.

• We are planning a Star Wars book and comic trivia contest! If you are interested in being a contestant, please fill out this questionnaire by September 1st. We’ll use these responses to select a handful of members for the contest! https://forms.gle/ju3vqM4LqTdAxRtp8


We are seeking additional volunteers for the following areas. Please email us at RebelReadsRL@gmail.com if you are interested in helping us with:

• Video editing

• Video captioning (subtitles)

• Translation and/or interviewing in another language (particularly Japanese and Spanish!)

• Interviewing Guests - we’re looking for members who are both extremely passionate about Star Wars books/comics and have some form of interview or public speaking experience. Please provide a list of book/comic related guests you’d be interested in, and some sample questions for each of them.
_________________
LAC Member 2020-2021
Sunrider Base Southern Regional Captain 2019-2020
Pride Squadron Founder | she/her/hers
Jedi LCJ | RLSC DXO 2018-2019
Alpha Base BMO 2014-2016 | Alpha Base CO 2017
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Rebel Legion Forum Index -> Rebel Bases Europe -> Phoenix Base All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post calendar events in this forum
The Rebel Legion is a worldwide Star Wars costuming organization comprised of and operated by Star Wars fans. While not sponsored by Lucasfilm Ltd., it is Lucasfilm's preferred volunteer Rebel costuming group. Star Wars, its characters, costumes, and all associated items are the intellectual property of Lucasfilm. © 2021 Lucasfilm Ltd. & ™ All rights reserved. Used under authorization.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group